Yamaha Tenere 700 Rally

  • Modell 2023
  • kr 175 900,-

Tekniske data

Årsmodell2023
MerkeYamaha
ModellTenere 700 Rally
Effekt72
Slagvolum689

Beskrivelse

YAMAHA T7 Rally er en lettkjørt sykkel med momentsterk motor og god sittestilling. Den har et kult oppreist stuk som gir storsykkel følelse. I tillegg har den enkel instrumentering og er behagelig både på lande- motorvei og grus. Tènèrè 700 står til en sekser på terningen! Ténéré 700 Rally Edition har hvit og rød racerfarge, speedblock -grafikk og gullfelger og hyller fabrikksyklene som ble kjørt i Dakar. Med sine førsteklasses komponenter og rene Ténéré -DNA er dette Yamahas ultimate mellomvektssykkel.

Det som skiller Tènèrè 700 Rally fra Tènèrè 700 er:

* Dedikert rallysete (unikt)
* Påmontert slip-on Akrapovic eksos
* Påmontert kraftig beskyttelsesplate
* Påmontert radiatordeksel
* Påmontert gripeputer på siden
* Offroad-håndtak

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 4.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen