Yamaha Tracer 7 GT

  • Modell 2024
  • kr 160 900,-

Tekniske data

Årsmodell2024
MerkeYamaha
ModellTracer 7 GT
Effekt73
Slagvolum689

Beskrivelse

RACER 7 GT er en ekte Sport Tourer som gir deg en dynamisk kjøreopplevelse på hver eneste reise fra langdistanseturer til urban pendling og dagsturer ut i naturen. Den 5-tommers TFT-skjermen i full farge gir deg smarttelefontilkobling via MyRide-appen. Standardutstyr inkluderer 20-liters harde sidevesker samt en høy skjerm og luksussete for komfort hele dagen med allsidighet året rundt.

RACER 7 GT er drevet av Yamahas enestående dreiemomentrike 690cc CP2 EU5-motor og med et kompakt og lett chassis med en vindbankende fairing og er den ultimate mellomvekten for kjørere som ønsker spenning på sportsmotorsykkel kombinert med lang rekkeviddeallsidighet og urban fleksibilitet.

Doble LED-frontlykter og moderne chassi gir TRACER 7 GT en dynamisk og sporty look som gjør den annerledes enn andre motorsykler i kategorien. Og det finnes et bredt utvalg av originalt Yamaha-tilbehør som gir deg muligheten til å tilpasse sykkelen din etter dine egne spesifikke behov.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 4.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen