Yamaha XMAX 300 Tech Max

  • Modell 2023
  • kr 89 900,-

Tekniske data

Årsmodell2023
MerkeYamaha
ModellXMAX 300 Tech Max
Effekt28
Slagvolum292

Beskrivelse

Med XMAX-sportsscootere eier du byen. XMAX 300 Tech MAX har en dynamisk utseende og er utstyrt med TFT-instrumenter i farger som gir deg smarttelefontilkobling – i tillegg til Garmin-navigasjon og en komplett meny med informasjon og underholdning!

Det dynamiske kantede designet med den X-formede front-belysningen gir XMAX 300 Tech MAX et enda mer radikalt og unikt utseende. XMAX 300 Tech MAX er fullpakket med førsteklasses tekniske funksjoner, en rekke spesialkomponenter og eksklusive farger og er en høyteknologisk modell designet for å levere fantastiske sportslige ytelser samt umiskjennelig stil, førsteklasses komfort og høy funksjonalitet.

XMAX 300 Tech MAX er utstyrt med høymonterte LED-frontblinkere som ikke bare ser bra ut – de er også designet for å være tydelig synlige for andre trafikanter når du filtrerer gjennom tette trafikkforhold.

Når du kjører den XMAX 300 Tech MAX, kan du holde kontakten med venner, familie og arbeidskolleger via den gratis MyRide-appen. Den innebygde Communications Control Unit (CCU) gjør det enkelt å pare smarttelefonen med maskinen og se anrops- og meldingsvarsler, lytte til musikk* og få tilgang til et bredt spekter av informasjon og mer via 4,2″ TFT-fargeskjermen. Den 4,2-tommers fullfarge TFT-infotainmentskjermen støtter Garmin*-navigasjonssystemet via Garmin StreetCross-appen. Når du har angitt reisemålet ditt, kan du zoome inn og ut ved hjelp av bryterne på rattet og få sanntids trafikkinformasjon, avstand til reisemålet ditt, beregnet ankomsttid og mer.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kr 4.000,- kommer i tillegg

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelagamt eksklusive fotplater i aluminium, tilpasset finish og et setetrekk i skinn.

er og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen