Yamaha Tènèrè 700 - tilbehørskampanje

  • Modell 2024
  • kr 166 900,-

Tekniske data

Årsmodell2024
MerkeYamaha
ModellTènèrè 700 - tilbehørskampanje
Effekt73
Slagvolum689

Beskrivelse

Bestiller du ny Tènèrè 700 får du YAMAHA tilbehør/kjøreutstyr på kjøpet til verdi kr 5.000,- !!

YAMAHA Tènèrè 700 er en lettkjørt sykkel med momentsterk motor og god sittestilling. Den har et kult oppreist stuk som gir en storsykkel følelse. I tillegg har den enkel TFT instrumentering og er behagelig både på lande- motorvei og grus. Tènèrè 700 står til en sekser på terningen!

Med Ténéré 700 oppdager du ekte eventyr og endrer livet ditt for alltid. Det kompakte, rørformede chassiset og slanke designet gir maksimal smidighet når du reiser deg opp eller setter deg ned under kjøring. Med trådeikefelger og fjæringssytem med lang vandring, kan du reise hvor du vil.

For overlegen ytelse på ethvert veidekke er Tènèrè utstyrt med 3-modus ABS. Modus 1 er helt på, modus 2 er forhjulet på og bakhjulet av og i modus 3 er ABS’en helt av.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 4.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen