Yamaha XSR125 - KAMPANJE !!

  • Modell 2023
  • kr 57 900,-

Tekniske data

Årsmodell2023
MerkeYamaha
ModellXSR125 - KAMPANJE !!
Effekt15
Slagvolum125

Beskrivelse

KAMPANJE :

Kjøper du ny 2023/2024 modell XSR125 før 31. august 2024, får du YAMAHA tilbehør og/eller kjøreutstyr/klær til en samlet verdi av kr 10.000,- med på kjøpet!

Ta kontakt eller kom innom for nærmere informasjon om kampanjen.

Stilige XSR125 har alt du trenger for å ta deg raskt dit du vil. Den tidløse looken og de oppsiktsvekkende fargene fanger oppmerksomhet overalt, og den kraftige 125ccc 11kW-motoren og smidige håndterbarheten gjør alle turer til arbeid eller skole mye morsommere enn overfylt kollektivtransport. Du behøver ikke være motorsyklist for å kjøre en XSR125. Fordi denne nye flotte lettvekteren er spesialutviklet for alle som revurderer måten de lever livet sitt på.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kr 2.000,- kommer i tillegg.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen