Yamaha YZF-R3

  • Modell 2024
  • kr 96 900,-

Tekniske data

Årsmodell2024
MerkeYamaha
ModellYZF-R3
Effekt42
Slagvolum321

Beskrivelse

R-World is calling. R3 har en turtallsvillig 321cc EU5-motor og er fullt utstyrt med et bredt spekter av viktige funksjoner som gir deg enestående ytelse, kombinert med klasseledende kvalitet og slående stil. Dette er Yamahas ultimate, lette supersportsykkel for førerkortklasse A2. De slanke og sportslige kåpene på R3 har et sentralt plassert luftinntak som er inspirert av Yamahas ikoniske, løpsvinnende M1 MotoGP®-maskin. Den utrolig fine stilen, de aerodynamiske og racing-inspirerte kåpene og de to aggressive LED-frontlyktene viser ekte R-serie DNA, og gjør den til den mest ettertraktede 3300cc-maskinen, både på veien og banen. Den inverterte 37 mm KYB-gaffelen med høy spesifikasjon sikrer en presis fjæringsfølelse og respons – og kombinasjonen av en lavt plassert drivstofftank og et lavt styre gir R3 en ergonomisk kjørestilling med god komfort i kombinasjon med presis kontroll. Nå er du klar for å oppleve R/World.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 4.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen