Yamaha XSR900

  • Modell 2024
  • kr 181 256,-

Tekniske data

Årsmodell2024
MerkeYamaha
ModellXSR900
Effekt119
Slagvolum890

Beskrivelse

XSR900 er til for de som både vil gasse hardt og cruise rolig, alt etter dagsform og situasjon. Med sitt tidløse design inspirert av Yamahas legendariske racingsykler, kombinert med kraften i den høyteknologiske CP3 EU5-motoren, har denne sykkelen alt.

Dette er den typen motorsykkel som er underholdende i nesten alle slags situasjoner. Sykkelens ergonomi er spesielt designet for å gi deg en åpen og fleksibel kjørestilling og gjør hver tur mer underholdende. XSR900 er klar for hva som helst, fra smale, buktende småveier til raske, åpne svinger – eller avslappet cruising gjennom byen.

XSR900 leveres med Cruisekontroll, Quick-Shift og Slipper & Assist (A&S) clutch.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kr 4.000,- kommer i tillegg

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen