Yamaha RayZR

  • Modell 2024
  • kr 26 900,-

Tekniske data

Årsmodell2024
MerkeYamaha
ModellRayZR
Effekt8
Slagvolum125

Beskrivelse

Yamahas nye RayZR-scooter er rimelig, pålitelig og pen, og gir deg frihet til å være der du ønsker å være. Med sin økonomiske 125cc-motor og lette chassis er dette det smarteste valget for daglig urban forflytning. RayZR tilbyr Yamaha kvalitet og pålitelighet kombinert med overkommelig pris og dynamisk stil, og er i en klasse for seg. Og enten du er en ny fører eller du har kjørt før, fortjener denne nye letthåndterbare scooteren oppmerksomhet med sitt flotte utseende og sine lave driftskostnader!

Du vil få en overraskelse når du ser hvor mye denne innstegsmodellen av en scooter har å tilby! Den økonomiske 125cc Blue Core-motoren har en spesiell Power Assist for raskere akselerasjon – og med en vekt på bare 98 kg er RayZR svært smidig i travle bygater. Og det er rikelig med lagringsplass for hjelm* eller shopping. (*Avhengig av formen på hjelmen, kan det hende at enkelte modeller ikke passer.)

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kr 2.000,- kommer i tillegg

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen