Yamaha MT-09

  • Modell 2024
  • kr 175 900,-

Tekniske data

Årsmodell2024
MerkeYamaha
ModellMT-09
Effekt119
Slagvolum890

Beskrivelse

Sjekk ut helt nye MT-09 !

For ti år siden avduket Yamaha en motorsykkel som skulle forandre alt, og markerte begynnelsen på et revolusjonerende nytt kapittel, ikke bare i Yamahas historie, men også i motorsykkelverdenen.
Nå inntar MT-09 et nytt nivå med Darkness. Ved å kombinere intelligens og stil, tilbyr neste generasjon MT-09 en enda mer spennende tur og rent adrenalin, med aggressiv og vågal styling og førsteklasses spesifikasjoner med det aller siste innen teknologi. Et kompakt og smidig chassis gir knivskarpe kjøreegenskaper, mens en omarbeidet kjørestilling gir den mest opphøyde og engasjerende kjøreopplevelsen i Hyper Naked-serien. Teknologi på nyeste nivå forbedrer kjøreopplevelsen ytterligere, inkludert helningssensitive førerhjelpemidler, justerbare kjøremoduser, og et helt nytt fullfarge TFT-dashbord med smarttelefontilkobling og navigasjon.

Kort oppsummert:

– Nytt design og aggressiv styling
– Fullfarge 5-tommers TFT skjerm
– Akustisk forsterkergrill i tank for forbedret kjøreopplevelse
– Justerbare kjøremoduser med YAMAHA Ride Control
– 3. generasjon quickshifter
– Cruice Control
– Seksakset IMU (Inertial Measurement Unit) med ny Back Slip Regulator
– Nye brytere, blinklysfunksjon og nødstoppsignalisering (ESS)
– Brembo radial hovedsylinder for forsterket bremsekraft

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kr 4.000,- kommer i tillegg

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen