Yamaha Tricity 300

  • Modell 2023
  • kr 99 900,-

Tekniske data

Årsmodell2023
MerkeYamaha
ModellTricity 300
Effekt28
Slagvolum292

Beskrivelse

KAN KJØRES PÅ FØRERKORTKLASSE B !! *

Tricity 300 er klar til å forandre livet ditt. Konstruksjonen med tre hjul gir en ny opplevelse av stabilitet og trygghet – og siden den er den letteste og stiligste modellen i klassen, er det en optimal måte for bykjøring. Og den gode nyheten er at du kan kjøre den med førerkort klasse B *

* Begrensninger og restriksjoner kan variere avhengig av land, i henhold til gjeldende lover. I tillegg Yamaha anbefaler at alle motorsyklister gjennomfører et treningskurs før bruk av to- eller trehjuls kjøretøy.

Alt ved denne førsteklasses Urban Mobility-modellen er designet for å gjøre pendlingen enkel og morsom. De doble forhjulene gir ekstra godt grep i svinger – og den lette styringen og de små dimensjonene gjør det enkelt å sno seg gjennom trafikkerte gater.

Hver gang du stopper, vil du erfare velsignelsen fra Standing Assist System – og når lyset blir grønt vil den responsive 300cc Blue Core EURO5-kompatible motoren få deg til bestemmelsesstedet på rekordtid. Med vakkert design og klasseledende spesifikasjoner, er Tricity 300 den beste i byen.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 4.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen