KTM 690 SMC-R - LAV KILOMETER

  • Modell 2023
  • 2 800 Km
  • kr 129 613,-

Tekniske data

Årsmodell2023
KM.Stand2 800
MerkeKTM
Modell690 SMC-R - LAV KILOMETER
Effekt75
Slagvolum693
FargeOransje

Beskrivelse

Velholdt supermotard med godkjent takst fra vårt verksted og dokumentert service historikk. KTM 690 SMC R hever standarden i supermoto-klassen, delvis takket være et lett chassis, en legendarisk 690 LC4-motor og en sofistikert elektronikkpakke. Enten du uttrykker talentet ditt gjennom asfaltglidning på fjellveier eller i toppene på favorittbanen din, vil du drive inn i fremtiden med et maks glis og adrenalin i årene. Håndteringen er forbedret av den nyeste fullt justerbare WP APEX-fjæringen, så alt du trenger å bekymre deg for er å fokusere på veien foran og vri gassen til stopperne.

Utstyr:

Akrapovic eksos og KTM bar end speil. Original deler følger selvfølgelig med.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen