Yamaha XSR900 GP

  • Modell 2024
  • kr 204 900,-

Tekniske data

Årsmodell2024
MerkeYamaha
ModellXSR900 GP
Effekt119
Slagvolum890

Beskrivelse

Vi har XSR900 GP på lager for rask levering!

XSR900 GP er designet for å vekke minner fra gullalderen og er den ultimate blandingen av retro/racingstil kombinert med det siste innen banebrytende teknologi. Alt for å gi en spennende tur og for å stimulere sansene på en måte som ingen andre. Med et utseende som minner om YZR500-sykkelen som ble kjørt til seier av ikoniske Yamaha-førere på 80- og 90-tallet, er XSR900 GP en feiring av Yamahas racing-arv som vi ikke har sett maken til. YZR Grand Prix raceren har vært modell for frontkåpen og hekken, og vekker minner fra Grand Prix-racingens gullalder – en sann hyllest til noen av de mest ikoniske racersyklene fra Yamahas fortid.

Ikke la deg lure av heritage-stilen. Under karosseriet finner du det siste innen banebrytende Yamaha-teknologi, noe som sørger for en mer enn kapabel maskin som begeistrer hver gang du vrir på gassen. Det siste innen bremse- og fjæringskomponenter forbedrer kjøreegenskapene, mens integrerte kjøremoduser og en omfattende elektronikkpakke hever listen ytterligere.

Av andre funksjoner kan nevnes :

* Ny 5-tommers TFT- fargeskjerm med smarttelefontilkobling.
* Fullt justerbar KYB-fjæring foran og bak
* Clip-on styre og nye styrebrytere
* Cruicekontroll og 3. generasjons Quick-Shift

Mer informasjon finner du her – https://www.yamaha-motor.eu/no/nb/motorcycles/sport-heritage/pdp/xsr900-gp-2024/

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 4.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen