Yamaha YZF-R125

  • Modell 2024
  • kr 75 900,-

Tekniske data

Årsmodell2024
MerkeYamaha
ModellYZF-R125
Effekt15
Slagvolum125

Beskrivelse

Produsert med klassens beste spesifikasjoner og med racing-inspirert motor- og chassisteknologi, er R125 Yamahas ultimate lette Supersport. Med ny grafikk og nyeste Icon Blue-fargevalg som er en del av R-seriens DNA, har denne lette 125 cc Supersport’en en seriøs big-bike-attityde.

Deltabox-chassiset har racingutviklet Supersport-geometri, og er utstyrt med toppmoderne 41 mm KYB opp-ned forgaffel og link-type bakfjæring for super-smidig håndtering. Oppsettet med fothvilere/sete/styre gir en sportslig kjørestilling for optimal kontroll – og de nye 5-tommers TFT-instrumentene med smarttelefontilkobling via Bluetooth® holder deg informert og i kontakt.

For gode ytelser i alle hastigheter er 125 cc 4-taktsmotoren utstyrt med Yamahas power-boosting Variable Valve Actuation-teknologi (VVA) og eksosoppdateringer. Den har også traction-control og assist & slipper-clutch så du får bedre kontroll når du akselererer og bremser. Med en førsteklasses finish tilgjengelig i et utvalg av nyeste generasjon Icon Blue og Tech Black med ny grafikk, har R125 alt du trenger for å bli en del av R/World.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kr 2.000,- kommer i tillegg

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen