Viktig informasjon om Touringtreffet 2020

Vi beklager å måtte meddele at vi på Speed har måttet ta den tunge beslutning om å innstille årets TOURINGTREFF på Beitostølen som var planlagt helgen 4. – 6. september 2020.

Som følge av den senere tids smitteøkning i Norge, har ledelsen i Speed Motorcenter sammen med organisasjonskomiteen for det planlagte Touringtreffet kommet frem til at vi ikke tar den risiko det vil være å samle flere hundrede gjester i en klynge på Beitostølen.

Vi har kommet frem til at vi vanskelig kan holde nødvendig kontroll på så mange personer i de ulike arrangement. Ute med prøve kjøring og MC prat/mingling, og ikke minst alle arrangement som var planlagt inne, kåserier, foredrag, og ikke minst jubileumsmiddagen.

Vi føler at vi med denne beslutningen tar ansvar for ikke å sette våre kunder og oss selv i en situasjon hvor Speed kunne vært ansvarlige for smittespredning.

Vi vil imidlertid anbefale at dere tar en tur i fjellet, kjører i dette fantastiske området, men denne gang som privatpersoner. Husk fjellet i september kan være fantastisk med farger, klart vær og da fantastiske kjøreopplevelser.

Vi kommer sterkere tilbake med nye arrangement, og skal gjennomføre Touringtreff i årene som kommer, og i tillegg skal vi ha mange andre spennende aktiviteter i høst/vinter og ikke minst til neste år!

Vi overlever Korona – og tar jubileumsfesten som 51-åring! 

Følg med på våre hjemmesider, facebook og Touringtreffet.no for mer informasjon!

Med vennlig hilsen 
Speed Motorcenter
Terje Bredal

Pressemelding 8/8-2020

www.touringtreffet.no