Yamaha Tènèrè 700 Extreme

  • Modell 2024
  • kr 174 900,-

Tekniske data

Årsmodell2024
MerkeYamaha
ModellTènèrè 700 Extreme
Effekt74
Slagvolum689

Beskrivelse

KAMPANJE !

Kjøper du ny YAMAHA Tènèrè 700 før 30. september 2024 får du YAMAHA tilbehør/kjøreutstyr til en samlet verdi av kr 10.000,- med på kjøpet!

Ta kontakt eller kom innom for nærmere informasjon om kampanjen.

Sykkelens navn sier alt – dette er en hardcore offroader med lang fjæringsvei og et bredt spekter av spesielle chassis-komponenter designet for å gjøre den enda mer ustoppelig.

For økt smidighet og enda bedre offroad-egenskaper, har Ténéré 700 Extreme avanserte fullt justerbare KYB-fjæringssystemer med 20 mm ekstra vandring foran og bak (sammenlignet med Ténéré 700). For superjevn fjæring foran, er gaflene behandlet med et slitesterkt Kashima belegg som bidrar til å nærmest eliminere friksjon ved lavere hastigheter – og de gullfargede innerbena i gaffelen understreker sykkelens generelle kvalitetsfølelse.

Den fullt justerbare KYB-fjæringen kan settes opp til å passe forskjellige føreres fysikk og forskjellige kjørestiler. Dette gjør Ténéré 700 Extreme til en seriøs hardcore-offroader.

Målgruppen for den nyeste utgaven av Ténéré er førere med motocross- eller enduroerfaring som ønsker ekstra kapasitet for det mest utfordrende terrenget. Utgaven gir en spennende ny dimensjon til Adventure-kategorien.

Nøkkelfunksjoner:

Fullt justerbar 43 mm KYB Kashima-belagt forgaffel, 230 mm hjulvandring (20 mm mer enn Ténéré 700)
Fullt justerbar KYB piggyback bakre støtdemper, 220 mm hjulvandring (20 mm mer enn Ténéré 700)
260 mm bakkeklaring (20 mm mer enn Ténéré 700)
3-tema tilkoblet 5-tommers vertikal TFT-display med Rally Raid-skjerm i roadbook-stil som et av alternativene
Venstre bryterklynge med trip-bryter
Lette fothvilere i titan med godt grep og 35 % større overflateareal
Flatt sete i ett stykke med 20 mm ekstra polstring som gir øker setehøyden til 910 mm
Fargematchende høy forskjerm
Radiatorbeskytter med aluminiumsnetting
Kjedestyring
Hjul med gullanodisert felger med trådeiker

Antatt levering Q1 2024.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kr 4.000,- kommer i tillegg.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.
Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.
Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter
Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen