Yamaha MT-09SP

  • Modell 2021
  • kr 159 900,-

Tekniske data

Årsmodell2021
MerkeYamaha
ModellMT-09SP
Effekt119
Slagvolum890

Beskrivelse

Vær tidlig ute og bestill din nye MT-09 SP hos oss! Levering i april!

I 2013 endret Yamaha motorsykkellandskapet når de introduserte den originale MT-09. Med skarpt fokus på lineært dreiemoment, lett vekt og smidighet, og et brutalt nakent utseende, ble den modellen en braksuksess. MT Hyper Naked-serien vokste fort det neste tiåret, og for å gjøre serien fullstendig ble den eksklusive SP-modellen lansert.

Den eksklusive MT-09 SP er det siste mesterverket ut fra det japanske mørket. Med R1M-inspirerte farger samt oppgradert 41mm justerbar KYB framgaffel og Öhlins bakdemper, cruisekontroll, quickshift gjør superrask oppskifting og mer stabil nedskifting mulig. Svingarm i børstet aluminium, i tillegg har den fått et nytt traction control system (TCS), Slide Control System (SCS), Lift Control System(LIFT) og Brake Control System(BCS)

Modellens 889cc EU5 CP3 motor gir mer linært dreiemoment under lavere rpm, for utrolig akselerasjonskraft. IMU med 6 akser som er hentet fra R1-modellen og de elektroniske hjelpesystemene som er sensitive for lenevinkel gir deg presisjonskontroll under både våte og tørre veiforhold. Og det nye understellet er skarpere enn noensinne, med heljusterbare 41mm frontgafler og Öhlins bakre støtfanger med høye spesifikasjoner.

– Spesielle SP farger
– Cruise Control system
– Premium heljusterbart fjæringssystem
– Sete med dobbeltsøm
– Svingarm med anodisert, børstet aluminium finish
– IMU med 6 akser, pluss hjelpesystemer som er sensitive for lenevinkelen
– 3.5-tommers TFT skjerm i farger
– Kompakt LED-frontlys med dobbeltfunksjon
– Quick Shift System (QSS)
– Lettvektige SpinForged hjul
– EU5 889cc CP3 motor
– Radial hovedsylinder på forbremsen

Vi kan tilby finansiering fra 0 % kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også Web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Vi tar forbehold om feil i annonsen