Yamaha Tracer 9 GT + - kampanjepris !

  • Modell 2023
  • kr 235 900,-

Tekniske data

Årsmodell2023
MerkeYamaha
ModellTracer 9 GT + - kampanjepris !
Effekt119
Slagvolum890

Beskrivelse

YAMAHA har utviklet sin Tracer 9 GT til en ny dimensjon. Nye TRACER 9 GT+ er utstyrt med den mest avanserte elektronikkstøttepakken som noensinne er sett på en Yamaha og er bygget for å ta kjøreopplevelsen din til neste nivå. Den adaptive cruisekontrollen og radarkoblede Unified Brake System gjør hver reise jevnere og mer avslappende – og de integrerte kjøremodusene gjør det mye enklere å velge riktig oppsett.

Den 7-tommers TFT-skjermen med flere temaer tilbyr full smarttelefontilkobling, slik at du kan holde kontakten når du er på farten – og med Garmin Motorize-appen får du tilgang til navigasjon med hele kartet for effektiv ruteplanlegging. All denne banebrytende teknologien utgjør en helt spesiell Sport Tourer som er klar til å ta deg dit du vil.

Hurtig overblikk:

* Adaptiv cruisekontroll (ACC)
* 7-tommers TFT-skjerm
* Tilkobling og navigasjon
* Radarkoblet Unified Brake System
* 3. generasjon hurtigskifter
* Utmerket setekomfort
* KYB quasi-aktivt fjæringssystem
* EU5 890cc CP3 motor
* Integrerte kjøremoduser
* Allsidig og lett chassis

Tracer 9 GT + er den første YAMAHA motorsykkelen med adaptiv cruisekontroll (ACC). Systemet kontrollerer automatisk marsjfart, retardasjon og akselerasjon for å matche hastigheten på kjøretøyet foran og opprettholde konstant avstand, basert på fire justerbare forhåndsinnstilling, noe som gjør hver tur jevnere og mer avslappende.

Den stor 7-tommers TFT-instrumentet i full farge har en skjerm med høy lysstyrke som gir deg klar og lettlest informasjon. Et USB-A-uttak under instrumentet gjør smarttelefonen klar til bruk.

For mer info sjekk her – https://www.yamaha-motor.eu/no/nb/products/motorcycles/sport-touring/tracer-9-gt-plus-2023/techspecs/

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 4.000,-

Kampanje gjelder så lenge lageret rekker.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen