Yamaha Tracer 7

  • Modell 2024
  • kr 148 900,-

Tekniske data

Årsmodell2024
MerkeYamaha
ModellTracer 7
Effekt73
Slagvolum689

Beskrivelse

Med en spennende personlighet og masse attityde, er TRACER 7 laget for å pumpe adrenalinet ditt på hver kjøretur. Uansett om du kjører etter jobb eller i helgen, er denne dynamiske Sport Tourer-motorsykkelen klar til å gi deg spenning med fremragende ytelse og smidighet.

Den 690cc EU5-motoren produserer en bølge av lineært dreiemoment som kommer på tvers av turtallet for utrolig akselerasjon i alle gir. Det kompakte understellet og den justerbare fjæringen er bygget for å svinge raskt og presist.

Det aerodynamiske designet med doble LED-frontlykter forsterker motorsykkelens moderne design og kraftige utseende – mens en TFT-skjerm i full farge gir deg varsler fra smarttelefonen din. Og med langdistanseergonomi, bredt styre og justerbar skjerm er denne allsidige mellomvekteren alltid klar for din neste biltur. TRACER 7: It’s Your Turn.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 4.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen