Yamaha YZF-R6

  • Modell 2019
  • 28 100 Km
  • kr 169 613,-

Tekniske data

Årsmodell2019
KM.Stand28 100
MerkeYamaha
ModellYZF-R6
Effekt118
Slagvolum599

Beskrivelse

Velholdt YZF-R6 med gjenstående fabrikkgaranti. En klassiker som det for øyeblikket ikke blir flere av på hvite skilt, så her gjelder det å benytte anledningen. Sykkelen har det riktige utstyret som Akrapovic eksos, høyt skiltoppheng, justerbare hendler og velteklosser. Det er nylig utført 30.000km service, med helt nye S22 dekk. Så her er det bare å legge ut på en ny sesong. YZF-R6 er den ultimate 600-supersportsykkelen med et aerodynamisk karosseri og et aggressivt utseende som har alle egenskapene til Yamahas høyt anerkjente R-serie. Står utstilt i vår salgsavdeling, velkommen innom

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen

YZFR6 YZF-R6 R6 Racing 600 Sport